Hlavní obsah

Russell Crowe je hulvát

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Z hrubého útoku proti své osobě nedávno obvinila populárního herce Russella Crowea britská servírka Vanessa Boniová. Slavný filmový Gladiátor ji měl sprostě slovně napadnout na londýnské party konané při premiéře jeho nového snímku Master And Commander: The Far Side Of The World, když mu nabídla podnos s marinovanými kousky lososa.

Foto: Barlife

Vítěz kategorie Design bar Hemingway

Článek

Crowe se v té chvíli bavil se zpěvákem Stingem a jeho ženou Trudie Stylerovou. Na dvacetiletou servírku se proto nevybíravým způsobem obořil. Svým otřesným chováním však šokoval nejen Stinga, ale i ostatní přítomné celebrity.

"Byla jsem přidělena pro speciální VIP salonek, a tak jsem u jejich stolu nabízela malé občerstvení. Ale on se na mě obořil a začal mi nadávat. Stála jsem tam zmrazená a neuvěřitelně šokovaná, a pak jsem prostě jen odešla. Ale i Sting a jeho žena Trudie třeštili oči a byli šokováni. Odmítla jsem ho po zbytek večera obsluhovat a podala na něho oficiální stížnost. Nikdo si nevšiml, že by byl opilý, bylo brzy večer. Bylo to odporné a hulvátské chování," sdělila novinářům servírka.

.: Danielle Spencerová a Russell Crowe, imdb.com

Ani majitelům restaurace se hercovo chování příliš nezamlouvalo, třebaže je Crowe světově proslulou celebritou. Vyhlášený londýnský podnik si zakládá na slušnosti, tradiční britské hodnotě. Nikdo jiný, vyjma Vanessy, se tak o incidentu nechtěl s novináři bavit.

Reklama

Související témata:

Související články

Russell Crowe už je ženatý

Australský herec se oženil s Danielle Spencerovou ve svatební kapličce na svém ranči Nana Glen. Samotnému obřadu předcházel pestrý předsvatební víkend,...

Výběr článků

Načítám