Hlavní obsah

Robbie Williams doma sexu neholduje

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jednatřicetiletý britský zpěvák Robbie Williams se svěřil, že ještě nikdy neprovozoval sex ve vlastní posteli. Nedovoluje mu to úzkostlivá péče o vlastní soukromí.

Článek

"Miluji svůj dům a ložnici a nechci se o ně s nikým dělit," přiznal idol dívčích srdcí.

Přivést si domů dámskou návštěvu a věnovat se s ní erotickým hrátkám by Williams považoval za znesvěcení své soukromé sféry. Než své sídlo tímto způsobem kontaminovat, raději v něm žije v přísném celibátu.

Potíže s tím ale nemá, protože jeho sexuální potřeby nejsou nijak přehnané, uvedl herec, který se přitom vydává za neodolatelného muže a svedl celou řadu dívek a žen. Rád o sobě tvrdí, že mu neodolá žádná žena.

Reklama

Související články

Robbie Williams spal s lesbami i prostitutkami

Britský zpěvák Robbie Williams přiznal, že jeho posedlost erotikou neměla v minulosti konce. A tak střídal různé ženy. Mezi nimi byly lesbičky, prostitutky...

Robbie Williams předvedl striptýz

V soukromí koupelny se při ranním sprchování většina mužů cítí jako neodolatelná hvězda pop-music a prozpěvuje si z plných plic. Objevit se však v Adamově...

Výběr článků

Načítám