Hlavní obsah

Popeláři objevili pěstírnu marihuany. Doslova do ní narazili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebýt souhry několika událostí, zůstala by asi nelegální pěstírna marihuany v americkém Michiganu zrakům úřadů skryta. Díky nehodě a náhodě, která potkala popelářský vůz, však byla odhalena.

Foto: Policie ČR

Popelářský vůz náhodou narazil do ilegální pěstírny marihuany. Ilustrační foto

Článek

Přesně v 5:30 ráno 8. září narazil popelářský vůz do budovy ve Sterling Heights v americkém státě Michigan. Popeláři se vyhýbali protijedoucímu autu a řidič strhl řízení do plechové stavby na kraji silnice, aby zabránil srážce.

Nikdo se při nárazu nezranil, a tak hasiči zkontrolovali pouze poškozený přístřešek, jestli nehrozí jeho zřícení. Ovšem zjistili, že uvnitř se nachází ilegální pěstírna marihuany. Pod lampami tam bylo 260 rostlin.

Muž přinesl na večírek v Tachově marihuanové koláčky. Tři ženy odvezla sanitka

Krimi

Přestože v Michiganu je povoleno užívání marihuany i pro rekreační účely, její pěstování podléhá přísným restrikcím a pro pěstírnu takového rozsahu je potřeba zvláštní povolení, které navíc městečko Sterling Heights vůbec nevydává.

Zatímco kvůli nehodě nebyl nikdo zatčen ani stíhán, policie celý případ dále vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám