Hlavní obsah

Podprsenkou svázala oběť, muži zákona ale včas zasáhli

Novinky, nčs

Policie v okrese Jefferson County v americké Pensylvánii vyšetřuje kuriózní vloupání. Během něho se totiž podezřelá žena pokusila svázat jednoho z obyvatel domu podprsenkou. Zlodějka i její komplic nakonec skončili ve vazbě. Informovala o tom tamní televizní stanice WJAC-TV.

Foto: Profimedia.cz

Vloupání se nakonec dvojici nepovedlo. Ilustrační foto.

Článek

Ke vloupání došlo v druhé polovině července. Třicetiletý Jeremy Appleton a o šest let starší Andrea Rotonová se dostali do rodinného domu, přičemž se domnívali, že jeho majitelé odjeli na letiště. To se ale nestalo.

Lupič na motorce přepadl ženu, její vlasy se mu zapletly do kola

Amerika

V domě tak dvojici zlodějů překvapili majitelé a výtečníci se dali na útěk. Ještě předtím se Rotonová pokusila jednoho z členů domácnosti svázat podprsenkou. Poté měla další osobě vyhrožovat smrtí celé rodiny. Appleton mezitím vyběhl z domu a nasedl do zaparkovaného auta ve chvíli, kdy už k domu přijížděla policejní hlídka. Zmizet se mu tak nepovedlo a skončil ve vazbě.

Žena se nejdříve odmítala policii vzdát, muži zákona si ale do domu našli cestu oknem a ženu bez podprsenky zadrželi. Dvojici má policie v současné době pod drobnohledem ve vazbě a o jejím dalším osudu rozhodne soud.

Reklama

Výběr článků

Načítám