Hlavní obsah

Lupič na motorce přepadl ženu, její vlasy se mu zapletly do kola

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvíle hrůzy zažila šestačtyřicetiletá Celia Chaparrová na předměstí Buenos Aires, kde žije. Cestou domů ji před několika dny přepadl lupič na motorce a chtěl její peněženku. Žena upadla a následně se jí vlasy zamotaly do zadního kola motorky. Ve snaze utéct lupič ženu táhl po zemi a kopal ji do hlavy, aby vlasy uvolnil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj na motorce v Argentině se snažil ujet i s okradenou ženou, jejíž vlasy se mu zamotaly do kolaVideo: Reuters

 
Článek

Bylo půl paté odpoledne a Chaparrová se právě vracela z nákupů, když si ji jako oběť vyhlédl lupič na mopedu.

„Chtěl po mě, abych mu všechno dala. Nevím, jestli do mě strčil, nebo jsem upadla,“ popsala napadení Chaparrová. Na zemi se pro ženu věci ještě podstatně zhoršily. Jak se totiž pokoušel lupič ženu okrást, dostal se s motorkou až těsně k ní a vlasy se ženě zapletly do zadního kola.

Lupič se pokusil ujet, ale vlasy byly zamotané opravdu pevně. Chvíli proto táhl ženu za sebou, aby se ji následně pokusil od stroje dostat. Několikrát ji přitom kopl do hlavy, Chaparrová se v tu chvíli jen zoufale držela jeho kotníku. Bála se, že by se mohl zkusit rozjet.

Najal si muže s mačetou, aby splnili jeho sexuální fantazii. Bohužel si spletli adresu

Koktejl

To už ale na pomoc ženě přispěchali lidé z domu na křižovatce, kde se incident odehrál. Starší muž se do muže rovnou pustil a pokusil se ho zadržet. Lupič nakonec nechal moped mopedem a s mobilním telefonem své oběti utekl.

Policie zjistila, že se jednalo o třiadvacetiletého Gonzala „Pochiho“ Sandovala, a zatkla ho hned druhý den ráno. Otřesená Chaparrová byla převezena do nemocnice se zraněními hlavy a četnými škrábanci a podlitinami. V úterý však byla z nemocnice propuštěna.

Reklama

Výběr článků

Načítám