Hlavní obsah

Pod 180kilovou Američankou se propadl chodník, ven ji vytahovali jeřábem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Hmotnost více než 180 kilogramů Ulandě Williamsové v jeden okamžik zároveň uškodila i pomohla. Když se chtěla minulý pátek schovat před deštěm, stoupla si na kraji chodníku na poklop od sklepa. Ten tíhu nevydržel a žena se jím propadla. V tu chvíli jí ale byla její hmotnost ku prospěchu, zachránila ji totiž od vážnějších zranění, jak informoval New York Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Pod 180kilogramovou Američankou se propadl chodník

 
Článek

Williamsová čekala v newyorské čtvrti Upper East Side na autobus, když vtom začalo pršet. Šla se proto schovat pod blízký přístřešek, neuvědomila si ale, že si stoupla přímo na kovové dveře. Pak už to šlo ráz na ráz.

„Stála jsem tam asi 10 sekund, pak jsem se propadla dolů. Stalo se to tak rychle, všude okolo mě byly kusy betonu. Pak mi říkali, že právě moje váha mě zachránila od nejhoršího,“ řekla Williamsová.

Vyproštění uvízlé ženy nebylo nic jednoduchého. Hasiči si museli pomoci jeřábem a nákladní sítí. Williamsová, která pracuje jako sociální pracovnice, si při pádu zlomila ruku na dvou místech a utrpěla mnoho odřenin na krku a obličeji. Byla převezena do nemocnice, ze které ji po několika dnech propustili.

Majitel budovy vinu odmítá

Detektivové při pozdějším vyšetřování zjistili, že kovové dveře do sklepa byly pravděpodobně uvolněné. Majitel budovy, ke které dveře patří, to ale odmítá.

„O žádném pádu jsem neslyšel. Město v této oblasti neustále něco opravuje a nevím, jestli něco nekopali poblíž mého domu,“ uvedl Remo Salta, který budovu koupil v roce 1995 jako investici a o její chod se mu stará najatá společnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám