Hlavní obsah

Pirát drze předjížděl přes trávník u dělicího pásu dálnice

Novinky, zkr
New York

Bezohlednost řidičů nezná mezí. Palubní kamera zachytila minulý týden nehodu tří vozidel na dálnici v Batavii ve státě New York, kterou jednoznačně zapříčinil jeden z řidičů svou agresivní jízdou. V rychlém pruhu totiž předjížděl ještě více zleva, a to přes trávu u dělicího pásu dálnice, informoval server televize Nine News.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezohledný řidič nebezpečně předjížděl na dálnici

 
Článek

Řidič v Chevroletu Camaro se rozhodl, že bude předjíždět za každou cenu. Nejdřív mu v jízdě bránila cisterna v pomalejším pruhu, kterou chtěl na poslední chvíli předjet. Pick-up jedoucí po jeho levici mu však myšku nedovolil udělat, a tak se drzý řidič musel zařadit až za něj.

Okamžitě se na něj pověsil a nechal zapnutý levý blinkr. Před ním jedoucí šofér se ale nenechal rozhodit a dál pokračoval v jízdě v rychlém pruhu, aby se dostal ještě před další nákladní vůz. To už ale dálniční pirát nevydržel a předjel pick-up zleva, částečně po trávě uprostřed dálnice.

Pak ale strhl prudce řízení doprava, zkřížil cestu pick-upu a ten pak náklaďáku stále jedoucímu v levém pruhu. Všichni nakonec skončili mimo vozovku, nikomu se ale naštěstí nic nestalo.

Na bezohlednost jednoho z motoristů ale doplatili i další dva řidiči. Podle Tima Lintona, který incident 21. dubna zachytil, se řidič chevroletu pokusil z místa nehody ujet. Zda ho policie dopadla, není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám