Hlavní obsah

Pepa Vojtek se už neopíjí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Josef Vojtek (43), drsný rocker a frotman skupiny Kabát, je známý tím, že sklenkou dobrého moku nikdy nepohrdne. V poslední době ale prý svou vášeň pro alkohol drží na uzdě. "Na Silvestra, při narozeninách a podobných událostech pijou jen amatéři," uvedl Pepa Vojtek.

Článek

On sám se údajně při těchto příležitostech drží raději stranou. "Já slavím vlastně pořád," konstatuje Pepa Vojtek s povzdechem. A dodává, že jeho partnerky pro tuto slabost vůbec nemají pochopení.

Jaký recept má ostřílený muzikant na kocovinu? "Žádný. To je velmi individuální. Záleží případ od případu, univerzální návod neexistuje. Někdo si dává vyprošťováka, někdo hodně studenou dvanáctku, já ale s tím mám ty nejhorší zkušenosti. Jakmile se druhý den ráno napiju alkoholu, už v tom zase lítám," stěžuje si Vojtek.

A protože má Pepa Vojtek hlavní role jak v nově nastudovaném Draculovi, tak v muzikálu Mona Lisa, alkohol musel jít stranou. Navíc, na scéně spolu s ním vystupuje jako tanečnice i jeho nynější partnerka Jovanka Skrčeská. A ta by mu prý dala co proto.

"Před vystoupením nepiju, nemá to smysl, z toho už jsem vyrostl," dušuje se zpěvák.

Reklama

Výběr článků

Načítám