Hlavní obsah

Pavol Habera se s rodinou přestěhoval z USA do Prahy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Slovenský zpěvák Pavol Habera se s manželkou, topmodelkou Danielou Peštovou, a se dvěma dětmi přestěhoval z New Yorku do Prahy. Po zralé úvaze zde přijal roli D´Artagnana v muzikálu Michala Davida Tři mušketýři, který bude mít premiéru v listopadu. Kromě toho se Habera stal také porotcem slovenské soutěže, která vyhledá novou SuperStar.

Foto: Archiv MPP
Článek

V posledních letech žil v USA a staral se především o domácnost a děti. Jeho přátelé si z něj proto často dělali legraci a vtipkovali, že působí jako žena na mateřské dovolené.

Na Slovensko nebo do Čech zavítal jen občas kvůli koncertnímu turné se skupinou Team. Náročné práci se věnovala především jeho manželka.

Čeština není překážkou

Stěhování do naší metropole se Peštová zprvu trochu bránila, neboť nechtěla opustit jejich velký byt na Manhattanu. Nyní se už ale všichni společně zabydlují v Praze a chtějí zde setrvat minimálně rok.

Habera se ani neobává, že by se tu setkal s problémy s češtinou. Díky častému vystupování v Čechách prý teď jen své jazykové znalosti opráší.

Chrání své soukromí

Netěší se ale na novináře, neboť s nimi má špatné zkušenosti. V době, kdy se Danielin bývalý manžel, Ital Tomass Buti, pokoušel soudní cestou o častější setkávání s jejich synem, si zejména bulvární reportéři na rodinných útrapách doslova smlsli.

Habera si proto své soukromí přísně střeží a dokonce ani neprozradil, kde přesně v Praze se svou rodinou nyní bydlí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám