Hlavní obsah

Paris Hiltonová ztrácí přátele, chce děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zámožná hvězda showbyznysu Paris Hiltonová, bez níž se neobejde snad žádná velká party, se i navzdory své popularitě cítí osamocená. Připouští, že jí v poslední době opustila řada známých. Prázdné místo by měly zaplnit děti, o nichž dědička hotelového impéria začala uvažovat, napsal internetový server Teen Hollywood.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Paris Hiltonová měla v minulosti více přátel než nyní, situace ji však příliš nemrzí. Doufá totiž, že by si brzy mohla užívat mateřských povinností.

"Opravdu už nemám tolik přátel, na které jsem byla zvyklá. Hodně jsem s nimi chodila ven. Byli to ale falešní lidé, které jsem vůbec nezajímala. Strávila jsem s nimi tolik let, přitom jsem místo nich mohla potkat opravdu dobré lidi," posteskla si. "Přestala jsem se proto stýkat s těmi, kteří mě jen zneužívali."

"Opravdoví přátelé, které mám, to je jen má rodina, má sestra, můj přítel  a několik dalších, protože jinak nemohu nikomu důvěřovat, zvláště v Los Angeles," vysvětlila Paris.

Hiltonová věří, že její současný vztah s Paridem Latsisem (27), synem řeckého majitele lodí, k němuž se nedávno nastěhovala, vydrží. Chtěla by, aby se stal otcem jejich dětí. Matkou by se měla podle svých slov stát asi za dva nebo tři roky.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová má nového milence

Prominentním hostům, kteří ve floridském Organdu čekali na příchod dědičky hotelového impéria Paris Hiltonové, která měla slavnostně otevřít svůj první noční...

Paris Hiltonová si vzala psa z útulku

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová zachránila rotvajlera ze psího útulku. Podle své tiskové mluvčí nemá v úmyslu vychovat z něj útočné psisko.

Za hlasitý sex vyhodili Hiltonovou z hotelu

Paris Hiltonová se na vlastní kůži přesvědčila, že si nemůže dovolit cokoliv a že i ona může být třeba vypovězena z hotelu. Přitom bohatá mladá dáma, která...

Výběr článků

Načítám