Hlavní obsah

Paris Hiltonová má úspěch u policistů

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Paris Hiltonová je důkazem toho, že popularita a sláva mohou být nápomocny v běžném životě. Dědička hotelového impéria se vychloubá, že v naprosté většině případů nemusí při zadržení policií platit pokutu za překročení rychlosti. Královna většiny večírků přiznala, že strážníci, kteří ji zadrží, jí pokutu odpustí.

Článek

Třiadvacetiletá kráska uvedla, že díky rychlé jízdě prožívá extázi. "Nedokážu vjet na silnici a nešlápnout pořádně na plyn. Když máte rychlé auto, málo času a dlouhou cestu před sebou, ani se to jinak udělat nedá," vysvětlila Paris své trable s rychlostí.

"Vždycky se mi to podaří nějak ukecat. Debata s pány policisty většinou končí tím, že mi dají svoji navštívenku a pozvou mě ještě ten den na večeři," uvedla na adresu strážníků.

"Pak mě nechají jet v domnění, že se jim ozvu. Ještě nikdy jsem ale nikomu nezavolala," popsala své zkušenosti s policejními hlídkami v mužském složení.

Hiltonová zároveň připustila, že se jí doma vrší pokutové bločky od policistek, které k ní bývají méně shovívavé.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová nafackovala Carterovi

Miliardová dědička Paris Hiltonová vlastnící po celém světě řadu nejprestižnějších hotelů dokáže pěkně od plic zařvat. A dokáže řvát dost sprostě,...

Paris Hiltonová asi tajně plánuje svatbu

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která jednou zdědí pohádkovou sumičku 13,8 mld. dolarů (asi 359 mld. korun), údajně chystá na únorový valentýnský...

Výběr článků

Načítám