Hlavní obsah

Paris Hiltonová nafackovala Carterovi

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PARK CITY

Miliardová dědička Paris Hiltonová vlastnící po celém světě řadu nejprestižnějších hotelů dokáže pěkně od plic zařvat. A dokáže řvát dost sprostě, hádá-li se se svým přítelem Nickem Carterem, bývalým členem chlapecké skupiny Backstreet Boys.

Foto: archiv Alena Hájková

Turnaj Tenis Cup zorganizovala již podruhé Společenská agentura VIP osobnosti.

Článek

Povedenému párku je přitom jedno, že jejich nevybíravé konfrontaci přihlížejí davy lidí na banketu Motoroly v Park City v Utahu. Nechyběly ani facky. Za pár minut si však hašteřiví milenci v náručí hojili navzájem rány.

Ještě den před incidentem se dvojice svěřila na festivalu Sundance Film novinářům, že jsou do sebe úplně zblázněni. Potvrdili tak zprávy bulváru, který si krátce po vánočních svátcích všiml, že se tato dvojka často spolu ukazuje na veřejnosti.

Bouře brzy přešla

"Po Vánocích se dali dohromady a od té doby jsou pořád spolu. Moc se zbožňují," tvrdí Carterův známý.

Den po návštěvě filmového festivalu se dvojice objevila na rautu společnosti Motorola v Park City ve státě Utah. Paris vypadala značně rozladěně a pro nikoho neměla úsměv ani hezké slovo. Vyústilo to ve vzájemnou šíleně uřvanou hádku.

Nicméně sprostá slova a pošťuchování vyměnili milenci za pár minut za milostné objetí. Bez ohledu na to, co chvíli před tím předváděli, se Paris a její milenec Nick pohybovali mezi lidmi ruku v ruce. Smáli se a vášnivě líbali.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám