Hlavní obsah

Paris Hiltonová asi tajně plánuje svatbu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která jednou zdědí pohádkovou sumičku 13,8 mld. dolarů (asi 359 mld. korun), údajně chystá na únorový valentýnský svátek překvapení. Z kruhu jejich důvěrných přátel se totiž začalo proslýchat, že se hodlá provdat za Nicka Cartera, bývalého člena chlapecké hudební skupiny Back Street Boy.

Foto: Jan Kaše

Ženy-hasičky v akci: pokud se má dobře nasát, musí se pořádně ponořit

Článek

Dvaadvacetiletá Paris si už prý vybrala i místo sňatku. Překvapivě si vyšlápla ve stopách slavné Britney Spearsové a ráda by se postavila ke stejnému oltáři v Las Vegas, kde zpěvačka v lednu uspořádala svou bleskovou svatbu. Na rozdíl od ní však Hiltonová myslí sňatek vážně.

"Už několikrát spolu hovořili o tom, že se vezmou, a naznačili, že to bude 14. února ve stejné kapli, kde nedávno stanula před oltářem Britney Spearsová," uvedl zdroj blízký milionářské dědičce.  

Z královny mejdanů puťka

"Na Nickovi ji imponuje, že ji bere vážně," shodují se její přátelé, "a je do něho totálně zamilovaná."

Pod jeho vlivem se prý Paris Hiltonová dokonce z dosavadní královny mejdanů změnila v domácí puťku. "Nechce ho ztratit a bez odporu se podřizuje jeho názorům," dodávají přátelé.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová nafackovala Carterovi

Miliardová dědička Paris Hiltonová vlastnící po celém světě řadu nejprestižnějších hotelů dokáže pěkně od plic zařvat. A dokáže řvát dost sprostě,...

Výběr článků

Načítám