Hlavní obsah

Pamela Andersonová bude mít svoji řadu spodního prádla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Bývalá hvězda seriálu Pobřežní hlídka, Pamela Andersonová, proslavená zejména svými vnadnými křivkami, představí na podzim vlastní kolekci spodního prádla. S odvoláním na deník New York Post o hereččině nové podnikatelské aktivitě informoval časopis Hello.

Foto: Jaroslav Vogeltanz

Jednotlivé přednášky trvají pětačtyřicet minut a kopírují tak vyučovací hodinou.

Článek

Pamela nemá kontrakt pouze na vytvoření prádélka, ale také na parfém, doplňky a sportovní oblečení. "Sledujeme její styl a ona hodně nosí džíny a trička," prohlásil Jimmy Esebag, šéf společnosti, která bude hereččino zboží produkovat. Fanoušci se podle něj mohou těšit i na "zábavné šperky a pěkné boty" - vše inspirované mezinárodním sex symbolem Andersonovou.

O tom, jaká kolekce nakonec bude, se toho zatím mnoho neví. Jisté však je, že na ni nebudou použity materiály jako je kůže či kožešina. Pamela Andersonová je totiž dlouholetou bojovnicí za práva zvířat.

Šestatřicetiletá dvojnásobná matka dokonce vidí své stáří ve společnosti chlupatých tvorečků: "Opravdu chci zestárnout. Vidím sama sebe na verandě, bez zubů, s odjištěnou puškou, sedící tam, děsící sousedy a chovající se jako bláznivá stařenka na houpacím křesle, která má všude okolo sebe zvířátka."

Nemyslí si však, že by stářím ztratila něco ze své pověstné přitažlivosti: "Myslím, že ženy jsou krásné v každém věku."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám