Hlavní obsah

Opilec si v taxíku odmítal nasadit roušku, řidič ho odvezl rovnou na policii

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S neukázněným pasažérem se bez milosti vypořádal během novoročních oslav taxikář v kanadské Victorii. Opilého muže, jenž si odmítal ve vozidle nasadit roušku, odvezl rovnou na policejní služebnu. Tam musel výtečník za porušení opatření zaplatit tučnou pokutu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Opilý a agresivní muž si několikrát odmítl nasadit roušku, která je uvnitř automobilu povinná. Řidič nejdříve zavolal na tísňovou linku, aby oznámil, že má ve vozidle agresivního muže, který nechce dodržovat předpisy. Následně se k překvapení pasažéra vydal místo požadované destinace na nedalekou policejní stanici.

Aerolinka vyhradí v letadle místo pro cestující, kteří odmítnou roušku

Cestování

Tam už si nejmenovaného muže přebrali policisté, kteří museli použít donucovací prostředky, aby cestujícího dostali ven z auta. Následně byl muž zatčen, skončil ve vazbě a byla mu udělena pokuta 690 kanadských dolarů, v přepočtu tedy zhruba 11 500 korun.

Rodinu vyvedli z letadla, protože jejich dvouleté dítě odmítalo nasazenou roušku

Cestování

Policie ve městě měla během novoročních oslav navzdory opatřením práce nad hlavu. Případ neposlušného pasažéra byl pouze jedním ze 102 problémů, který ten večer museli v kanadské metropoli řešit.

Reklama

Výběr článků

Načítám