Hlavní obsah

Obrovská neopatrnost uchránila stařenku před osudovou chybou

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké štěstí měla 92letá stařenka z Kalifornie, která měla údajně dlužit 25 tisíc dolarů (570 tisíc korun) daňovému úřadu. Jak se ukázalo, jednalo se o podvod, který pomohl odhalit poctivý taxikář, jemuž se poněkud neopatrná dáma svěřila cestou do banky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O dluhu nejmenovanou seniorku informoval pouze hlas v telefonu, důvěřivá dáma však příběhu uvěřila a rozhodla se, že peníze pojede zaplatit.  Na cestu do banky si zavolala taxík, se kterým přijel Raj Singh.

Stařenka se cestou pro peníze Singhovi svěřila, že jede do banky vybrat právě požadovanou hotovost, což už bylo samo o sobě velmi neopatrné. Měla však štěstí, protože ze Singha se vyklubal pořádný dobrák.

Rozbila o něj stůl, oslepila šamponem a dodělala smetákem. Stařenka uzemnila lupiče

Koktejl

Po vyslechnutí historky řidič pojal podezření a varoval ženu, že by se mohlo jednat o podvod, čemuž však sama dotyčná odmítala uvěřit. „Zavolal jsem na to číslo, z něhož jí někdo kontaktoval a zeptal se, jestli tu paní zná. Odpověděl mi, že ne,” uvedl řidič pro server CNN.

Přesvědčila ji až policie

Seniorka si však stále trvala na svém a chtěla peníze raději zaplatit. Singhovi se podařilo ženu přemluvit, aby se s ním nejdřív vydala na policejní stanici, kde případ nahlásil. Se ženou si poté promluvil i strážník, který ji přesvědčil, že se skutečně jedná o podvod.

Singh následně odvezl stařenku zpět domů. Sám se později dočkal kromě ocenění od policie také bonusu v podobě 50 dolarů (1100 korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám