Hlavní obsah

OBRAZEM: Janet Jacksonová se na pódiu nechtěně odhalila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOUSTON

Finálové utkání zámořské ligy amerického fotbalu, které se konalo v neděli v Houstonu, bylo o přestávce provázeno hudební show, na níž vystoupila zpěvačka Janet Jacksonová se svým kolegou Justinem Timberlakem. Janet však na pódiu povolily šaty a před zraky diváků jí způsobily nemalé trable.

Foto: Petra Jurásková

Dohodu podepsal generální ředitel hutě Jan Czudek a ministr životního prostředí Richard Brabec (zprava).

Článek

Justin Timberlake, který při zpěvu zavadil o část Janetina kostýmu a strhl ho, se zpěvačce omluvil. "Je mi to líto, nebylo to úmyslné a je to politováníhodné."

Leslie Anne Wade, mluvčí stanice CBS, která představení vysílala, uvedla, že odhalení intimní části těla bylo náhodné, nikoliv naplánované, jak by se mohli diváci domnívat. 

: . Obětí nešťastného okamžiku se stala zpěvačka Janet Jacksonová, když ji při vystoupení zradily šaty. Foto: REUTERS/Pierre Ducharm

: . Justin Timberlake přihlíží bezmocné Janet Jacksonové, která nedopatřením obnažila své ňadro. Foto: ČTK/EPA

: . Janet Jacksonová pohotově zakrývá své obnažené ňadro před zraky diváků. Objektivu fotoaparátů však neunikla. Foto: ČTK/EPA

: . Vylekaná Janet Jacksonová urychleně zakrývá rukou své pravé ňadro. Foto: REUTERS/Pierre Ducharm 

: . Zjevně rozladěné Janet Jacksonové při skrývacím manévru obratně napomáhá Justin Timberlake. Foto: ČTK/EPA

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám