Hlavní obsah

Nosí Trump kalhoty obráceně? Internet si utahuje z nezvyklého střihu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vedle výroků řešily o víkendu sociální sítě i vizáž bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Tentokrát se však nejednalo o jeho účes, nýbrž o kalhoty, které měl na sobě. Nezvyklé pomačkání kalhot a zdánlivá absence poklopce přiměla internetové vtipálky k diskusi o tom, zda si bývalý prezident nenasadil kalhoty obráceně.

Foto: Profimedia.cz

Nezvyklé pomačkané Trumpovy kalhoty neušly pozornosti na sociálních sítích.

Článek

Video z pátečního shromáždění v Greenville v Severní Karolíně zaujalo řadu prezidentových odpůrců.

„Ostatní na to poukazují, ale tohle nemůže být nasdíleno dostatečně: Donald Trump dnes svůj velký projev přednesl v kalhotách, které měl obráceně. Podívejte se zblízka a řekněte mi, jestli nemám pravdu,“ uvedl na Twitteru sloupkař New York Daily News Brandon Friedman.

Donald Trump, 45. prezident USA

Volby USA

Spekulace se začaly lavinovitě šířit internetem. Mnozí se domnívali, že kalhoty nemají poklopec. „Jeho kalhoty nejsou opačně. Krejčí mu udělal natahovací kalhoty, které by seděly k jeho saku. Drží mu na gumě kolem pasu,“ přisadil si další z internetových uživatelů.

Do internetového boje vytáhli pochopitelně i Trumpovi příznivci, kteří okamžitě zpochybnili pravost fotek, která měla dokazovat absenci poklopce. „Nemůžu uvěřit, jak mnoho levičáckých blbů naletělo na zjevně upravený obrázek Trumpových kalhot,“ kontroval konzervativní komentátor John Cardillo.

Deset bilionů dolarů. Trump chce od Číny reparace za pandemii

Amerika

Rozřešení pak přinesly až mnohem světlejší záběry televize Fox News, které jasně doložily, že Trumpovy kalhoty mají poklopec na správném místě a nejsou tedy otočeny špatně. Odpůrci si pak neodpustili další provokaci s tím, že podle nich je poklopec příliš dlouhý na to, aby byl pravým poklopcem, a jedná se spíše o poklopec falešný, jaké se často dávají na méně formální mužské kalhoty.

Reklama

Výběr článků

Načítám