Hlavní obsah

Neplavec ukradl vodní skútr, ale nedokázal ho nastartovat. Uvízl na něm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ve floridském okrese Volusia County v USA v neděli zadržela muže, který se pokusil odcizit vodní skútr. Nepříliš obratného lupiče strážníci rovnou zachránili, neboť skútr nedokázal nastartovat a na řece na něm uvízl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rodina půjčila policistům motorový člun, aby chytili zloděje vodního skútruVideo: Reuters

 
Článek

Celou situaci zachytila kamera umístěná na těle jednoho ze zasahujících policistů. Ti dostali hlášení o muži, který na řece Halifax ukradl vodní skútr, načež ihned vyjeli do akce.

Jak je ze záběrů patrné, k pátrání po zloději využili motorový člun, který si vypůjčili od náhodné rodiny, jež se zrovna chystala na projížďku. Policistům netrvalo dlouho a zloděje na řece lokalizovali.

„Připlav!” křičel na lupiče ve videu jeden z policistů a mířil na něj zbraní. „Já neumím plavat,” odpověděl muž. „Tak ty si vezmeš vodní skútr, ale neumíš plavat?” okomentoval situaci strážník.

Lupič zapomněl po infarktu svou falešnou identitu, policistům se nechtěně udal

Krimi

Dle vyjádření policie se jednalo o osmačtyřicetiletého Ronalda Williamse, který nebyl schopen skútr nastartovat a na řece zůstal uvězněn.

S ohledem na skutečnost, že muž byl neplavec, museli mu strážníci hodit lano a společně s vodním skútrem jej ke člunu přitáhnout.

Williams skončil ve vazbě a čelí obvinění z odcizení motorového vozidla a vstupu na cizí pozemek.

Reklama

Výběr článků

Načítám