Hlavní obsah

Německý žák se v noci vydal do školy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Němečtí policisté byli překvapeni, když v ulicích Aachenu ve tři hodiny ráno zastavili teprve osmiletého chlapce. Se školní aktovkou uprostřed noci mířil ke škole.

Článek

Klučina, který byl zcela připraven začít nový školní den, do školy pospíchal, neboť si myslel, že zaspal. Když však dorazil k budově, zjistil, že je zamčeno, a tak se vydal zpátky domů.

Na cestě jej ale zadrželi strážníci, které dítě s brašnou na zádech na noční ulici překvapilo. Policie pak chlapce doprovodila domů. Jeho rodiče tvrdě spali a o nočním výletu svého potomka neměli ani potuchy.  

Podle policistů se chlapec brzy ráno probudil, podíval se na budíka a protože si spletl hodiny, domníval se, že je čas vstát a jít do školy.

Reklama

Související témata:

Související články

Duch mrtvého přerušil provoz školy

Na prestižní univerzitě pro statistiky v indické metropoli Dillí museli zrušit přednášky kvůli strachu z ducha. Studenti uvěřili, že jde o duši jejich...

Rozlícený dědeček natrhnul učitelce ucho

Oko za oko, zub za zub - řekl si zřejmě dědeček školačky, kterou učitelka střihla do ucha. Vydal se do školy, kde ženu podobným způsobem potrestal, informovala...

Výběr článků

Načítám