Hlavní obsah

Natálie Kocábová bude maminkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Devatenáctiletá dcera muzikanta Michaela Kocába Natálie čeká miminko. Je ve třetím měsíci a víc prozradit nehodlá. "Je to moje soukromá věc," řekla dnes nadějná zpěvačka a začínající literátka. Letos by měla maturovat na soukromém gymnáziu v Praze-Troji.

Foto: Radek Blažek

Královské město Kadaň

Článek

Podle internetového serveru iDnes je otcem dítěte spolužák a dlouholetá láska Kocábové. Dívka, která vloni na podzim vydala sbírku básní a připravuje další publikaci, ještě nedávno prohlašovala, že nejdůležitější je pro ni přijetí na vysokou školu. Touží po scenáristice na pražské FAMU. Jestli se bude o studium letos ucházet, nechtěla prozradit. Dítě by se mělo narodit na podzim, kdy škola začíná.

Natálie je dcerou hudebníka Kocába a jeho americké manželky Marshy. Má šestnáctiletou sestru a šestiletého bratra. V roce 2000 vydala CD s názvem Fly Apple Pie, na němž spolupracovala celá rodina. Zpívala i v divadle v muzikálu Starci na chmelu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám