Hlavní obsah

Na pád vlády už vypsaly sázkové společnosti kurzy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Lidé si můžou vsadit na to, zda podá premiér Petr Nečas demisi, anebo dokonce rezignuje celá jeho vláda. Sázkové společnosti vypsaly kurzy po čtvrtečním zatýkání politiků a státních úředníků včetně lidí z premiérova okolí.

Foto: Petr Horník, Právo

Premiér Petr Nečas

Článek

Sázky vypsala například Fortuna. Lidé si můžou tipnout, zda premiér podá demisi do konce měsíce. Společnost vypsala pro tuto možnost kurz 1,9. Ti sázkaři, kteří se naopak domnívají, že premiér a vláda kauzu ustojí, můžou počítat s kurzem 1,71.

Společnost Tipsport dává možnost sázet zvlášť na další osud premiéra a jeho vlády. Na odstoupení Nečase pouze vypsala kurz 2,00. Stejný kurz pak platí i pro ty, kdo si chtějí vsadit na to, že padne celá vláda. "Vsadíte-li na to, že se začátkem letních prázdnin padne celá vláda, násobí se vklad trojnásobkem vsazené částky," uvedl navíc odpoledne mediální zástupce Tipsportu Michal Peterka.

Premiér Nečas o demisi neuvažuje. Policie, která zatkla i šéfku jeho úřadu Janu Nagyovou, zatím podle jeho slov neposkytla žádné relevantní informace, kvůli nimž by měl rezignovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám