Hlavní obsah

Na loterijní výhru si počkal padesát let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WIESBADEN

Trpělivost se vyplatila obyvateli Německa, který ve středu vyhrál v místní loterii jackpot. Štěstí se dostavilo teprve po dlouhých padesáti letech, co se hry zúčastňoval, uvedla v pátek společnost pořádající loterii.

Foto: archiv TEĎ! Divadlo

Kurz osudové přitažlivosti

Článek

Zástupci loterijní společnosti se sídlem ve Wiesbadenu prohlásili, že osmašedesátiletý muž vyhrál přesně 1 006 807, 70 eur (přibližně 31 miliónů korun). Dále prozradili, že výherce u nich sázel již od svých osmnácti let.

Po půlstoletém snažení je nyní jeho jediným přáním cestování se svou manželkou a finanční pomoc svým pěti dospělým dětem. Příliš skromné přání na milionáře, poznamenala místní média.

Reklama

Související témata:

Související články

Propuštěná žena vyhrála milióny dolarů

Kanaďanka Ferne Hawley, která náhle ztratila zaměstnání, ještě v pátek horečně přemýšlela, jak zajistí svou budoucnost. V sobotu večer se jí změnil život....

Miliónovou výhru v loterii dá na charitu

Obyvatel Dortmundu se ze své výhry ve výši 9,1 miliónu eur dlouho těšit nebude. Celou ji totiž věnuje na dobročinné účely. Němec byl jediným hráčem, který před...

Výběr článků

Načítám