Hlavní obsah

Propuštěná žena vyhrála milióny dolarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KANADA

Kanaďanka Ferne Hawley, která náhle ztratila zaměstnání, ještě v pátek horečně přemýšlela, jak zajistí svou budoucnost. V sobotu večer se jí změnil život. V loterii totiž vyhrála rovných deset miliónů kanadských dolarů. Informaci přinesl v pondělí zpravodajský server CTV.

Foto: archiv kapely

incognito 2015

Článek

Bývalá zaměstnankyně železářství znenadání zaslechla z kuchyně svého skromného domku radostný křik svého přítele Toma Younga. "Někdo mi řekl, že výherce je odsud," vychrlil ze sebe a požádal ji, aby mu ukázala tiket.

Nový život začíná

"Můj bože, opravdu jsme vyhráli," zajásala šťastná Ferne, když se kontrolou losu o výhře ujistila. "Sesypal jsem se a dvacet minut jsem plakal," vyprávěl později Tom. "Bude to pro nás šok, něco nového. Nikdy jsme nežili s tolika penězi," dodal.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Co byste si za pohádkovou výhru pořídili?

Zamilovaný pár není marnotratný a s obnosem chce účelně naložit, proto hodlá vyhledat finančního poradce, který mu pomůže peníze výhodně investovat. Oba už ale nyní vědí, že si nejprve koupí nový dům a auto. Z výhry se bude radovat i jejich pět dětí.   

Anketa

Co byste si za pohádkovou výhru pořídili?
Dům
50,7 %
Byt
11,5 %
Auto
10 %
Šperky
7,6 %
Něco jiného
20,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 381 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

První žena vyhrála milión eur

První ženou, která vyhrála milión eur (asi 33 miliónů korun) v soutěži Chcete být milionářem na německé televizi RTL se stala včera Maria Wienströerová (38),...

Za šťastné číslo zaplatil milióny

Obyvatel Číny se zřejmě řídí heslem - nechci slevu zadarmo. V aukci přes internet byl totiž ochoten zaplatit vysokou částku za číslo mobilního telefonu, které...

Výběr článků

Načítám