Hlavní obsah

Muže vylovili z moře, když se na polystyrénu pokoušel opustit město

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulé pondělí vylovila malajsijská pobřežní hlídka v Penangském průlivu muže, který se ho pokoušel překonat na malém kusu polystyrénu. Muž podle vyjádření úřadů nedostal povolení vycestovat z města, které je potřebné v rámci covidových opatření. Následně úřady zjistily, že to za poslední měsíc nebyl jeho první pokus.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se chtěl přeplavit přes moře na polystyrenuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Člun pobřežní hlídky narazil na muže několik desítek metrů od břehu u pevniny. Muž se pokoušel dostat na protilehlý ostrov na malém kusu polystyrénu o délce sotva čtyř stop (1,2 metru).

Jak posléze zjistili policisté, muž se pokoušel na ostrov, kde chtěl navštívit svého přítele, proniknout již 12. července. Tehdy před překvapenými kolemjdoucími skočil rovnou z mola do vody a usilovně plaval k ostrovu, dokud ho policisté nezastavili.

Při svém druhém pokusu doplaval jen o malý kousek dál. Moře navíc polystyrén unášelo poměrně nekontrolovaně a hrozilo, že se muž dostane na otevřené moře.

Roční dítě odnesl proud na širé moře

Koktejl

Po zadržení byl muž převezen do nemocnice, kde vyšetření ukázalo, že není zraněn a netrpí ani žádnou psychickou poruchou.

Test na drogy byl rovněž negativní. Vzhledem k tomu, že úřady zhodnotily jeho pokusy přeplout průliv jako pokus si ublížit, čeká ho další vyšetření na psychiatrické klinice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám