Hlavní obsah

Roční dítě odnesl proud na širé moře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poplach zavládl na tuniské pláži Kelibia minulou sobotu odpoledne. Rodiče zřejmě ztratili z dozoru roční dívku v nafukovacím kruhu a proud odnesl dítě na moře. Podle místních zdrojů se dostala dále než kilometr od pevniny, než se ji podařilo zachránit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dívku v nafukovacím kruhu zachránili členové tuniského Úřadu civilní ochrany a ze zásahu pořídili videonahrávku, která nyní koluje na sociálních sítích.

Na záběrech natáčených z vodního skútru je vidět muž, který plave pro holčičku a následně ji předává muži na skútru. Tuniská média hovoří o nalezení holčičky ve vzdálenosti necelé míle (necelých 1,6 kilometrů) od pobřeží.

Incident místní rozhlasové stanici Shem FM potvrdily tuniské místní úřady s tím, že dívku odnesl od pobřeží silný vítr ve chvíli, kdy na ni rodiče nedávali pozor.

Chlapce na nafukovacím kruhu odvál v Jižní Koreji vítr daleko od pobřeží

Koktejl

Není jasné, čím byli rodiče rozptýleni, ani jak dlouho nedávali na své dítě pozor a kdy se jim dítě ztratilo z dohledu. Úřady pouze přidaly varování, aby rodiče své děti nespouštěli z dohledu ani na okamžik. Zvláště pak v době, kdy je počasí u moře velice proměnlivé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám