Hlavní obsah

Muže na střelnici v Houstonu napadlo mířit kamarádovi na hlavu a fotit si u toho selfie

Doživotní zákaz návštěvy střelnice v americkém Houstonu dostala dvojice mužů, která zásadně porušila tamní bezpečnostní pravidla. Ze zážitku chtěli mít patrně vzpomínku, a tak si tam začali pořizovat selfie fotografie. Problém nastal ve chvíli, kdy jeden druhému při pózování namířil zbraní na hlavu, píše server televizní stanice KTRK-TV.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muži si dělali na střelnici selfie, jeden druhému mířil zbraní na hlavuVideo: TOP GUN RANGE, AP

 
Článek

Incident se odehrál v houstonské střelnici Top Gun Range. Na záběrech z tamní bezpečnostní kamery je vidět, jak muži pózovali před mobilním telefonem a se zbraní se fotili.

O pár sekund později však, patrně za účelem pořízení zajímavější fotografie, jeden druhému namířil zbraní na hlavu. To neuniklo bezpečnostnímu pracovníkovi stojícímu opodál, který muže ihned zpacifikoval.

Ačkoliv zbraň nebyla nabitá, jednalo se o zásadní porušení bezpečnostních pravidel. Nejenom, že dvojice musela střelnici neprodleně opustit, podle KTRK-TV tam dokonce dostala doživotní zákaz návštěvy.

Manažer střelnice Kyle Harrison byl v šoku, když záběry viděl. V rozhovoru pro televizní stanici řekl, že i jeho dvouleté děti vědí lépe, jak se zbraní zacházet.

Reklama

Výběr článků

Načítám