Hlavní obsah

Muž po porodu zjistil, že je otcem pouze jednoho z dvojčat

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný okamžik zažil čínský muž, který se po manželčině porodu dozvěděl, že je otcem pouze jednoho z narozených dvojčat. Extrémně vzácný případ odhalily testy DNA, které prokázaly, že každé z dětí má jiného tatínka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Jména matky ani otce nebyla vzhledem k ochraně soukromí zveřejněna. O tom, jak vzácný je takový případ, informoval Teng Ja-ťün, jenž prováděl testy otcovství. „Šance, že se stane takový případ, je zhruba jedna ku deseti milionům,“ potvrdil ojedinělost situace.

Dvě hlavy, tři ruce. V Indii se narodila vzácná siamská dvojčata s jedním tělem

Koktejl

„K tomu, aby se takový případ dvojvaječných dvojčat odehrál, je potřeba, aby v jednom měsíci žena uvolnila dvě vajíčka místo jednoho. Poté je potřeba, aby měla pohlavní styk se dvěma muži v poměrně krátké době po sobě,“ vysvětluje doktorka Tengová z pekingského forenzního střediska.

Jako výhra v loterii: Matka čtyř dětí se může pochlubit unikátním příběhem

Koktejl

Jak otec reagoval na informaci o tom, že se jeho žena musela setkat kromě něj ve velmi krátkém rozestupu také s jiným mužem, čínská média podrobně neinformovala. Daily Mail uvedl s odkazem na server China News Weekly, že muž byl „zmatený“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám