Hlavní obsah

Muž otevřel v letadle nouzové dveře. Větráme...

Novinky, jky

Je to jako příhoda z nejnovějšího pokračování snímku Blbý a blbější. A i tam by si divák řekl, že je scéna přitažená za vlasy. Minulý týden se na vnitrostátním čínském letu z Chang-čou do Čcheng-tu našel pasažér-koumák, kterého napadlo, že když je v letadle špatný vzduch, tak bude nejlepší otevřít nouzový východ a trochu vyvětrat.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž otevřel únikové dveře v letadle

 
Článek

Bizarní incident se odehrál ve chvíli, kdy bylo letadlo ještě na letištní ploše a pozvolna se připravovalo ke vzletu. Za letu by se muži vzhledem k podtlaku dveře otevřít už nepodařilo, navíc by si asi způsobil daleko větší problémy než takto.

Problém okamžitě vyrazila řešit šokovaná letuška i letištní personál. Žena odtáhla překvapeného muže od nouzového východu a personál posléze musel do letadla vracet nouzovou skluzavku, která se automaticky rozvinula po otevření dveří.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Muž prý letěl letadlem poprvé v životě a ani omylem ho nenapadlo, že udělal něco, co se nesmí. Pobavení spolucestující samozřejmě neváhali a vše si řádně nafotili a natočili a posléze vtipné záběry z letadla zaplavily čínské sociální sítě.

Bez pokuty

„Tak to je poprvé, co vidím pasažéra otevírat nouzový východ,” napsal na Weibo jeden z pasažérů letu.

Navzdory chvílím vzrušení na palubě letadlo vzlétlo bez zpoždění a muž nemusel po vysvětlení svého činu letadlo opustit. Podle mluvčího aerolinek Xiamen Airlines mu ani nehrozí pokuta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám