Hlavní obsah

Miss Zuzana Jandová: končí jí kralování, stěhuje se do New Yorku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zuzana Jandová (23) už tuto sobotu předá korunku své nástupkyni. Jako úřadující Miss ČR 2008 si užila svoji poslední přehlídku. Protože ji už nečekají žádné povinnosti královny krásy, odlétá za prací do New Yorku.

Článek

Zuzana Jandová byla hvězdou módní přehlídky uznávané návhrářky Jaroslavy Sedláčkové. Vzhledem k tomu, že šlo o poslední přehlídku, kterou předváděla  jako úřadující Miss ČR, byla dojatá.

"Jsem nejdéle kralující Miss ČR. Protože je letos finále až na podzim, úřadovala jsem rok a půl. Určitě nějaká ta slzička při předání korunky ukápne," řekla Novinkám Jandová.

Protože jí končí kralování, chce vycestovat do zahraničí. "Po Vánocích odlétám za prací do New Yorku. Dostala jsem několik nabídek a nechci jednou litovat, že jsem o něco přišla. Uvidíme, jak se tam prosadím. Plánuju si přivézt pěkný balík pěněz, " řekla se smíchem Novinkám.

Na jejím vztahu s albánským podnikatelem Agem se prý ale nic nemění. "Pořád se milujeme, Ago za mnou bude létat," dodala Jandová. 

Vedle Jandové se na mole ukázala stálice přehlídek Jaroslavy Sedláčková, modelka Iva Kubelková. A jako obvykle vyrazila hostům dech svým dekoltem. Návrhářka šila modely velikosti maximálně 38 a tak se často lidé diví, jak se Iva může do modelů vejít.

"Ivuška má sice velké poprsí, ale je jinak velice štíhlounká. Má neuvěřitelně útlá záda, takže není žádný problém," prozradila Novinkám návrhářka Sedláčková. 

Nádherné modely předváděly převážně krásky z řad Miss - Jana Doleželová, Veronika Chmelířová, Hana Svobodová nebo Bára Kolářová. Novou kolekci navrhla nejen Jaroslava Sedláčková, ale také její dcera Dominika, která jde ve stopách své maminky. Také její kolekce měla obrovský úspěch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám