Hlavní obsah

Miss ČR na chatu Novinek: Poprsí bylo moje plus

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na chatu Novinek byla v úterý dopoledne Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová a chatování se čtenáři si náležitě užívala. Takřka do kolen ji dovedla otázka, zda ví od jakého zvířete jsou pojmenované Kanárské ostrovy. Během chatu se nebránila ani ostřejším otázkám, které mířily mimo jiné na to, zda nevyhrála pouze kvůli svým výrazným vnadám.

Článek

Dívka, která začala s modelingem již ve třinácti letech na sebe prozradila, že měla během soutěže trému a uklidnila mnoho žen tím, že ani ona si nemůže dopřávat jídlo vždy a v jakém množství se jí zachce. "Bohužel mám postavu, na které je všechno hned vidět, takže se musím trošku hlidat, hodně sportuju, chodím do posilovny a po sedmé večer už nejím," odpověděla kráska z Průhonic na jednu z otázek.

Nevyhýbala se ale i dotazům na tělo. "Ahoj, jestliže se pohybuješ v modelingu od 13 let, chci se zeptat na to, co se šušká, že bez nějakých necudných úsluh nemá normální holka šanci prorazit," zněla velmi přímá otázka na čerstvou Miss ČR, ta však před odpovědí necukla. "Tak v nějakých oblastech na tom možná něco pravdy je, ale já jsem se s ničím takovým zatím nesetkala a doufám, že nesetkám. Věřím, že soutěž Miss ČR je férová," odepsala osmnáctiletá dívka.

Nabídky z erotických časopisů budu odmítat

Zadaná dívka, která je dle mnoha lidí podobná Andree Verešové prý uvažuje o tom, že by si nechala trochu upravit zuby, se kterými prý není příliš spokojená.

Erotické focení je jí však zřejmě na míle vzdálené, na nabídky z různých erotických periodik se těší pouze v tom smyslu, že jí bude dělat radost je odmítat.

Otázkou přímo na tělo bylo však bezesporu to, zda si Kateřina Sokolová nemyslí, že vyhrála jen kvůli poprsí. "No myslím, že určitě to bylo moje plus, ale porota se nerozhodovala jen podle poprsí," odpověděla se smíchem Miss ČR.

Reklama

Související články

Miss České republiky je Kateřina Sokolová

Miss ČR pro rok 2007 byla v sobotu večer v Brně vyhlášena 18letá studentka z Průhonic Kateřina Sokolová, která získala rovněž titul Miss silueta. První...

Korunka Miss ČR byla vydražena za milión

Korunovační ples Miss ČR 2007 šokoval sumou, za kterou byly vydražené korunky Miss ČR a Miss sympatie. Veronika Pompeová utržila za korunku Miss sympatie 200...

Výběr článků

Načítám