Hlavní obsah

Michael Jackson v kukle vystrašil prodavače

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GLENWOOD SPRINGS

Zpěvák Michael Jackson se minulý týden vydal nakupovat do obchodního domu Wal-Mart v Glenwood Springs v americkém státě Colorado. Přes hlavu si přetáhnul lyžařskou kuklu, která ho proměnila k nepoznání. Zalekl se ho jistý prodavač, který raději zavolal policejní pomoc.

Foto: archív autora

Janek Ledecký

Článek

"Zaměstnanec Wal-Martu nám popsal automobil, v němž maskovaný muž odjel, takže jsme ho mohli o chvíli později zadržet. Požádali jsme muže o identifikaci, což Jackson udělal svlečením masky," řekl policejní mluvčí a dodal, že při zadržení nevznikly žádné problémy. Zpěvák je vystupováním na veřejnosti v převlecích proslulý.

"Policie pouze přinutila zpěváka zastavit při krajnici a požádala ho, aby si odkryl obličej, což udělal. To bylo vše. K žádné výměně názorů nebo k jakékoliv potyčce nedošlo," řekla Jacksonova mluvčí Raymone Bainová.

Užívá si na dovolené s dětmi

Jackson, který v Kalifornii čelí soudnímu obvinění z pedofilie, nyní pobývá na šestapadesátiakrovém ranči v Old Snowmass, kde tráví prázdniny se svými dětmi. I když se pokouší skrývat, podařilo se ho novinářům odhalit v několika obchodech v lyžařském centru Aspenu.

Zpěvákova mluvčí zároveň popřela, že by se pětačtyřicetiletý zpěvák přijel do Aspenu léčit ze závislosti na utěšujících lécích.

"Michael si sem vyrazil na několik dnů se svými dětmi. Zvěstem z médií je lepší nevěřit. Jackson je zprávami opravdu pobouřený," uvedla Bainová v oficiální tiskové zprávě.

Reklama

Související témata:

Související články

Michael Jackson se topí v dluzích

Americký zpěvák Michael Jackson (45), který v současnosti čelí obvinění z pedofilie, je velmi zadlužený a téměř nesolventní. Popová hvězda žije ze svých...

Eminem chce koupit Jacksonův Neverland

Rapový zpěvák Eminem projevil zájem o koupi luxusního sídla Neverland v kalifornské Santa Barbaře. Jeho dosavadním majitelem je král popu Michael Jackson,...

Slyšení Jacksona odloženo na 2. dubna

Soud v kalifornské Santa Marii odložil v pátek na 2. dubna předběžné slyšení v případu zpěváka Michaela Jacksona, kterému hrozí za obvinění z opakovaného...

Výběr článků

Načítám