Hlavní obsah

Michael Jackson se topí v dluzích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americký zpěvák Michael Jackson (45), který v současnosti čelí obvinění z pedofilie, je velmi zadlužený a téměř nesolventní. Popová hvězda žije ze svých posledních úspor a není jisté, zda se mu vůbec podaří splatit půjčku 70 miliónů dolarů, kterou má uhradit do úterý příštího týdne.

Foto: Hana Szotkowská

V rámci akce si budou lidé moci nechat vyšetřit ultrazvukem krční tepny a samozřejmostí bude měření krevního tlaku a pulsu.

Článek

Jedinou jeho finanční záchranou je miamský podnikatel Al Malnik, který se snaží termín splátky odložit a přesvědčit věřitele z řad advokátů a poskytovatelů zboží, aby zpěvákovi poskytli slevu. 

Justiční proces a Jacksonovo pravděpodobné sblížení s radikálním muslimským hnutím jeho postavení ztěžují, a to zejména v očích bankéřů a věřitelů.

Sám zpěvák si příliš starostí nedělá a i nadále dle libosti utrácí. Měsíčně vydá dva milióny dolarů za nákupy, auta a pronájem svého nového příbytku v Santa Maria, kam se odstěhoval po policejní razii ve svém Neverlandu.

Zpěvák je od 20. listopadu loňského roku na svobodě na kauci. Advokáti mají jednat o jeho případu v pátek u soudu, ale přítomnost obviněného není ze zákona povinná a ani se neočekává.

"Jackson v pátek nebude ve městě, přátelé z jeho blízkého okolí nám to potvrdili," uvedl mluvčí místní policie Chris Vaughan.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson má nové sídlo, Neverland pronajme

Král pop music Michael Jackson, který čelí obvinění z pedofilie, opustil svůj Neverland v kalifornské Santa Marii. Luxusní sídlo je nyní k pronájmu. Zpěvák...

CNN: Jackson onanoval před malým chlapcem

Americký zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění z pohlavního zneužívání dětí, údajně onanoval v přítomnosti jednoho chlapce. Oznámila to ve čtvrtek...

Jackson: Jsem nevinen!

Popový zpěvák Michael Jackson přestoupil v pátek před soudce v kalifornské Santa Marii a vyslechl obvinění ze sexuálního zneužívání nezletiletého chlapce....

Výběr článků

Načítám