Hlavní obsah

Medvídě uvízlo v kontejneru, rodinka se vydala na pomoc

Novinky, nčs

Když policisté přijali minulé úterý hlášení, že se v kontejneru nedaleko motelu v malém městečku Kings Beach v Kalifornii zaseklo mládě medvěda, vyrazili zvířeti na pomoc. Na místě však nebyli první.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvídě se snažilo vysvobodit sourozence zavřeného v kontejneru Video: @PlacerSheriff, AP

 
Článek

Po příjezdu ke kontejneru policisté na místě spatřili dospělou medvědici s dalším mládětem. Pravděpodobně rodinní příslušníci se ze všech sil snažili osvobodit uvíznuté medvídě uvnitř kontejneru.

Ani lezecké dovednosti nepomohli medvíděti osvobodit sourozence, museli tak zasáhnout policisté, kteří bezmocnému zvířeti umístili do železné pasti žebřík. Mládě pak již dokázalo samo vylézt ven a přidat se ke své rodině.

Policisté tak tentokrát nezažili tak dramatickou situaci jako jejich kolega v srpnu. Tomu na automobil medvěd dokonce spadl ze srázu a jeho auto začalo po nárazu do stromu hořet. Narozdíl od nezraněného zachráněného medvíděte v Kings Beach, policista utrpěl lehká zranění.

Reklama

Související články

Pražská zoo utratila lední medvědici Boru

Pražská zoologická zahrada ve středu utratila samici ledního medvěda Boru. Jednomu z ikonických zvířat pražské zoo bylo 32 let, v přírodě se lední medvědi...

Výběr článků

Načítám