Hlavní obsah

Matěj Stropnický před kamerami vyměnil svého přítele za přisprostlou ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý předseda Strany zelených Matěj Stropnický a jeho přítel Daniel Krejčík se zúčastnili natáčení reality show Výměna manželek. Bývalý politik přivítal na zámku v Osečanech náhradní manželku Martinu, zatímco jeho partner putoval do Jablonce, kde se stal součástí početné rodiny.

Foto: Profimedia.cz

Matěj Stropnický (vpravo) a Daniel Krejčík po divadelní premiéře v roce 2019

Článek

Sedmatřicetiletý Stropnický se objeví v další epizodě kontroverzní reality show, kdy na zámek v Osečanech dorazí o dva roky mladší Martina z Jablonce, na kterou čeká upravená zámecká komnata a poněkud nevšední zážitek. „Já se pos**u,” reagovala po příjezdu na místo.

Stropnického partner herec Daniel Krejčík se musel před televizními kamerami rovněž vypořádat s nezvyklou situací, když „byl nasazen” do rodiny se šesti dětmi.

Sám Stropnický uvedl, že se svojí účastí pokusil vyvrátit některé zažité předsudky, se kterými se podle svých slov setkává. „Narodil jsem se se stříbrnou lžičkou, studoval jsem v zahraničí, mám známého tatínka, který všechno zařídí. Je těžké proti tomu bojovat. Lidé si myslí, že mám vše zařízené,“ citoval bývalého politika, herce a novináře server Super.cz.

Foto: Profimedia.cz

Dvojice zámek v Osečanech zvelebuje.

Stropnický koupil se svým partnerem zámek na Sedlčansku v roce 2018 po svém politickém konci. Ačkoliv představa toho, že levicový politik si koupí zámek za 12 milionů korun, nebyla po chuti každému, sám Stropnický později v rozhovoru pro Rozhlas přiznal, že si na pořízení nemovitosti s 28 pokoji museli s přítelem půjčit finance od rodiny.

Stavbu, která je zapsaná na Ústředním seznamu nemovitých kulturních památek České republiky, od té doby svépomocí rekonstruují a zvelebují. Oba muži si mohou připadat skutečně jako v pohádce. Osečany obklopuje zámecký park, kde Stropnický pořádal ještě v době před pandemií mimo jiné divadelní představení, na zámku rovněž nabízí prohlídky pro veřejnost.

Kraj přidá na opravy zámků, miliony dostanou i Roden a Stropnický

Domácí

S šestadvacetiletým Krejčíkem, jenž se na obrazovkách objevuje zejména v seriálech, tvoří Stropnický pár oficiálně od roku 2017. Původně prý uvažovali o koupi horské boudy, nakonec v jejich péči ale skončil barokní zámek s novogotickou úpravou nedaleko středočeské Příbrami.

Sebevražda účastníka

Oba se na obrazovkách televize Nova objeví příští týden. Po módním návrháři Osmany Laffitovi, jenž se show zúčastnil rovněž se svým přítelem, se Stropnický s Krejčíkem stanou dalším homosexuálním párem v pořadu.

Státní zástupce obžaloval člena štábu pořadu Výměna manželek

Krimi

Ten v nedávné době musel řešit skandál spojený se sebevraždou jednoho z účastníků. Státní zástupce v únoru obžaloval člena externí produkce, který měl podle deníku Blesk nutit účinkujícího policistu z Opavska k rasistickému chování vůči romské ženě.

Muž se kvůli tomu údajně obával postihu a nedaleko svého bydliště se oběsil. V případě, že by z natáčení pořadu odstoupil, hrozila mu pokuta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám