Hlavní obsah

Magda Malá stále kojí jedenadvacetiměsíční dceru: Nemůžu přestat, říká

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Magda Malá stále kojí skoro dvouletou dceru Terezku. Protože se vrací po mateřské do pracovního procesu, v červnu by s kojením chtěla přestat. "Bude to boj, jsme na sebe fixované," říká zpěvačka.

Článek

"Bára Basiková mi doporučila, že se mám jednoduše sebrat, na pár dní odjet a dceru tak od prsa odstavit. Nevím, jestli to dokážu. Jsme na sebe fixované," řekla Novinkám zpěvačka Magda Malá. "Slíbila jsem si, že až Terezce budou dva roky, skončím. Bude to boj. Dcera už normálně baští klasickou stravu, ale jakmile ji vezmu do náruče, už se sápe na prso," prozrazuje.

Magda Malá kvůli dcerám - devítileté Magdalence a jedenadvacetiměsíční Terezce odložila kariéru zpěvačky na druhou kolej. Nyní se plánuje vrátit. "Během těhotenství a mateřské jsem dostala krásné nabídky do muzikálů, které jsem ale kvůli holkám odmítala. Nyní jsem připravená zase naplno pracovat," říká Malá.

"Zpívání mi chybí. Doufám, že producenti na mě nezanevřeli a dveře muzikálů zůstaly otevřené. Jednu nabídku už mám. Nechci nic zakřiknout, měla bych během několika dní podepsat smlouvu," říká zpěvačka, která kdysi excelovala v titulních rolích muzikálů Dracula nebo Bídníci.

Zpěvačka i kvůli muzikálům bojuje s kily, která během těhotenství nabrala. Chce zpět svoji štíhlou postavu. Když čekala druhou dceru Terezku, nabrala 20 kilogramů.

"Dostala jsem po porodu dolů jen asi polovinu. Nyní jsem začala držet abc dietu, což je speciální krabičkový systém. Doporučila mi to Bára Basiková, která díky ní nádherně shodila víc jak deset kilo. Já mám zatím dole asi dvě kila. Tak ještě alespoň pět a můžu zpět do šatů velikosti 34," dodala s úsměvem Malá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám