Hlavní obsah

Zpěvačka Magda Malá dala vymazat otce své dcery z rodného listu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Magda Malá nechala v rodném listě změnit otce své osmileté dcery Magdalenky. Biologického otce, kameramana Aleše Matějku, nechala vyškrtnout a nahradila ho přítelem Vladimírem Horákem.

Článek

"Od narození Magdalenky jsem se s jejím biologickým otcem Alešem soudila o alimenty, musel jít na testy otcovství a připravil mi opravdu těžké chvilky. Nikdy o dceru neprojevil žádný zájem. Bez problémů se jí zřekl," řekla Novinkám Magda Malá.

Zpěvačka v rodném listě biologického otce dcery Magdaleny nahradila přítelem Vladimírem Horákem, se kterým má druhou, patnáctiměsíční dceru Terezku. "Vladimír Magdalenku zbožňuje. Je to vlastně jediný chlap, kterého zná, a ten pravej táta. Teď je táta Magdalenky i úředně," vysvětlila Magda na charitativním koncertě Srdeční záležitosti, který zorganizovala pro sdružení Mater et Pueri, které pomáhá matkám v tísni.

Sama zpěvačka si po narození první dcery Magdaleny prošla peklem, a proto její pomoc patří právě matkám bez prostředků. "Byla jsem bez práce, neměla peníze a nevěděla, jak uživit dceru. Bylo to opravdu šílené období a byla jsem vděčná za každou pomoc. Hodně mi tenkrát pomohla třeba Kačenka Brožová. Měla jsem slzy v očích, když jednou například dorazila s novou pračkou, kterou mi koupila," prozradila Magda.

Právě Brožová byla jednou z účinkujících na koncertě, jehož výtěžek pomůže matkám v tísni. Pozvání Magdy Malé přijali také zpívající politik Petr Bendl, Hanka Křížková, Jan Bendig, Jakub Smolík, Marian Vojtko, Marcela Březinová nebo Chantal Poullain. Výtěžek z koncertu činí 120 350 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám