Hlavní obsah

Lupičům nepomohla ani střelba. Klenotník je holýma rukama zahnal na útěk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádnou dávku odvahy a ještě větší porci štěstí měl šestadvacetiletý indický klenotník Alok Soni. Minulé pondělí ho v klenotnictví, kde pracuje, přepadla čtveřice ozbrojených mužů. Soni však odmítl vydat zločincům cennosti a pustil se s nimi do křížku. Navzdory tomu, že měli převahu a střelné zbraně, se Sonimu podařilo lupiče zahnat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči začali střílet na klenotníka, ten je holýma rukama zahnal na útěkVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Maskovaní muži vstoupili do klenotnictví ve městě Bilaspur ve státě Čhattísgarh v centrální Indii krátce před osmou hodinou večerní místního času.

Soni sedící za pultem dal ruce nahoru, ale jak ukazují záběry z bezpečnostních kamer, po chvíli se začal bránit holýma rukama. Lupiči zpanikařili a dali se na ústup.

Během toho však v prodejně podle policie pětkrát vystřelili. Soni měl obrovské štěstí, že nemířili nebo nechtěli mířit přesně. Klenotník jednoho z mužů chytil a stihl mu zasadit několik úderů, jenže druhý lupič byl poblíž a střelil Soniho do ruky.

Koronaviru se bojí i lupiči, před akcí nezapomněli na roušky a dezinfekci

Koktejl

Soni byl následně převezen do nemocnice, jeho zranění jsou lehčího charakteru. Lupičům se podařilo uprchnout. Podle svědků na ně před obchodem čekala dvojice kompliců na motocyklech. Místní policie po nich stále pátrá.

Reklama

Výběr článků

Načítám