Hlavní obsah

Lucie Bílá bude opět vybírat talenty

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Lucie Bílá (45) dostala dodatečný dárek k nedávným narozeninám. Podle informací Novinek ji TV Prima opět oslovila, aby rozhodovala v porotě 2. ročníku Česko Slovensko má talent. I zbytek týmu má být stejný jako loni.

Článek

V televizi staví na úspěšnosti loňského projektu a rozhodli se neinovovat. V novém Česko Slovensko má talent budou opět moderovat Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch. "První castingová kola budou uvádět už od 1. května," upřesnila mluvčí televize Jana Mrákotová.

Porotu zatím televize zveřejňovat nechce. "Diváci se to včas dozvědí," mlží Mrákotová. Novinky ale zjistily, že půjde také o starý tým ve složení Lucie Bílá, Jaro Slávik a Jan Kraus. "Osvědčili se, není třeba experimentovat," míní zdroj z televize.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Lucie Bílá a Jan Kraus budou porotci show Česko Slovensko má talent.

S tím souhlasí i ve firmě FremantleMedia, která tento formát Primě a slovenské TV Joj prodala. "Česko-slovenská verze byla jedna z nejvydařenějších v celosvětovém měřítku," soudí ředitelka prodeje Andrea Gavačová.

Reklama

Související témata:

Související články

Jan Kraus odmítl pokřtít desku Lucii Bílé

Jan Kraus dal košem své kolegyni z Česko-Slovensko má talent Lucii Bílé. Zpěvačka si moderátora přála jako kmotra své vánoční desky. Kraus to ale odmítl.

Lucie Bílá odmítla účast v porotě SuperStar

Zpěvačka Lucie Bílá (44) odmítla účast v "novácké" pěvecké reality show Česko Slovensko má SuperStar 2. Nechce být v porotě dvou podobných soutěží rychle po...

Výběr článků

Načítám