Hlavní obsah

Jan Kraus odmítl pokřtít desku Lucii Bílé

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Jan Kraus dal košem své kolegyni z Česko-Slovensko má talent Lucii Bílé. Zpěvačka si moderátora přála jako kmotra své vánoční desky. Kraus to ale odmítl.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jan Kraus

Článek

"Honza Kraus a Jaro Slávik patří v poslední době k mým nejbližším lidem. Oba jsou velmi inspirativní a mám je neskutečně ráda. Moje volba na kmotry proto byla jasná. Nabídla jsem to oběma pánům. Pan Kraus to ale odmítl. Řekl mi, že to nikdy dělat nebude a ani kvůli mně neudělá výjimku," řekla Novinkám Lucie Bílá.

Jaro Slávik nabídku naopak přijal rád a desku Bílé Vánoce v Hard Rock Café pokřtil. "Kdo jiný se jménem ke mně víc hodí než slavík?!" vtipkovala zpěvačka.

Na křtu, po kterém následoval dvouhodinový koncert Bílém, chyběl zpěvaččin partner Petr Makovička. "Určitě nepřijde. Už jsem mnohokrát opakovala, že si své soukromí chci hýčkat a chránit a ne ho vystavovat. On tu radost se mnou samozřejmě sdílí, ale doma v soukromí," dodala Bílá.

Reklama

Související témata:

Související články

Kraus startuje novou talk-show na Primě

V pátek večer startuje na Primě nová noční Show Jana Krause, který nedávno po dlouhodobých sporech opustil pořad Uvolněte se, prosím v České televizi.

Výběr článků

Načítám