Hlavní obsah

Lopezová se řádící chřipce nevyhla

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Chřipková epidemie se rozhořela v Evropě, Asii i Americe a spravedlivě si za oběť vybírá chudé i bohaté, slavné i neznámé lidi. A dobře to ví i Jennifer Lopezová, která se teď ve vysokých horečkách trápí v posteli.

Foto: Dušan Jurek

Stará fara - budova muzea.

Článek

Její přítel Ben Affleck se sice děsí všech bacilonosičů, protože je na turné po Spojených státech, kde propaguje svůj nový film Paycheck, ale o Jennifer se nyní pečlivě stará a její stav nepřetržitě kontroluje. A to bez ohledu na to, že to mezi nimi v minulosti hodně jiskřilo, a dokonce dvakrát zrušili plánovanou svatbu.

"Jennifer se nakazila chřipkou a ta ji teď nehezky trápí. A já popíjím preparát z třapatky Echinacea a dopuji se kvantem vitaminu C, prostě dělám všechno to, co nám doporučují. Hrozně se bojím, že bych chřipkou také onemocněl," řekl Ben.

Affleck má o Jen obavy

"Jennifer neumí zvracet, nikdy to nedělá, takže když je jí špatně, je úplně na umření. Ale co je na tom všem nejděsivější? Že můžete nečekaně umřít, že i chřipka zabíjí a vybírá si své oběti hlava nehlava," dodal Affleck, kterého nemoc přítelkyně zjevně velice trápí.

Po chvíli však začal vtipkovat o SARS a dodal: "No, mohl bych se také navléct do gumového skafandru, přijít do pokoje k Jen, dát jí léky a říct, miláčku, letím do Toronta, měj se!"

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová si nechala udělat plastiku

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová se dala zkrášlit. Plastičtí chirurgové jí zmenšili rty a zúžili nos. Tvrdí to alespoň webová stránka, která je jakousi...

Matka Lopezové zbožňuje Bena Afflecka

Zpěvačku a herečku Jennifer Lopezovou v posledních dnech provázejí rozchody a návraty, několikeré termíny svatby, dohady a spekulace. Mnoho lidí z okolí...

Výběr článků

Načítám