Hlavní obsah

Lopezová dostala záchvat kvůli prstenu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Hollywoodská hvězda Jennifer Lopezová zažila perné chvilky, když zjistila, že jí z prstu sklouzl její zásnubní prstýnek. Zpěvačka a herečka, která je zasnoubená s hollywoodským krasavcem Benem Affleckem, na to přišla ve chvíli, kdy se odhlásila z newyorského hotelu a odjížděla pomalu limuzínou.

Foto: Jiří Cysař

Zde byl Karlík

Článek

"Začala na řidiče limuzíny řvát, aby okamžitě zastavil a hnala se zpět do hotelu, odhodila portýra u dveří tak rychle, že jí ani nestihl otevřít dveře," popsal scénu svědek události, který Jennifer spatřil v momentě zděšení.

"Je to hysterka"

Lopezová údajně v recepci začala křičet na ředitele, že tam zapomněla něco moc důležitého. Ten se na ni vážně podíval a začal ji uklidňovat. Pokojská totiž mezitím prsten našla a odnesla ho k řediteli do úschovy.

"Když ředitel hotelu prsten Lopezové ukázal, začala vzlykat a stokrát vyslovila ´děkuji´. Kdybych to měl shrnout, je to jednoduše hysterka," dodal jeden z hotelových hostů.

Druhá ztráta - Ben asi není ten pravý

Jennifer svůj zásnubní prsten neztratila poprvé. Loni v březnu svůj zlatý kroužek s růžovým diamantem od Afflecka upustila do odpadu umyvadla na toaletách luxusní restaurace The Ivy v Los Angeles. Podle kartářek a věštců je to možná pro herečku znamení, že manželství, které se již dvakrát pokoušeli s Benem bez úspěchu uzavřít, není pro ni to pravé.

Reklama

Související články

Matka Lopezové zbožňuje Bena Afflecka

Zpěvačku a herečku Jennifer Lopezovou v posledních dnech provázejí rozchody a návraty, několikeré termíny svatby, dohady a spekulace. Mnoho lidí z okolí...

Kidmanová závidí Lopezové poprsí a zadek

Herečka Nicole Kidmanová se zahleděla do ladných křivek své hollywoodské kolegyně Jennifer Lopezové a prý jí je závidí. Ráda by měla stejně kyprá prsa a zadek...

Výběr článků

Načítám