Hlavní obsah

Kidmanová závidí Lopezové poprsí a zadek

– LOS AGELES

Herečka Nicole Kidmanová se zahleděla do ladných křivek své hollywoodské kolegyně Jennifer Lopezové a prý jí je závidí. Ráda by měla stejně kyprá prsa a zadek jako božská J. Lo.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Sjezdovka Razula stále odolává teplému počasí posledních dnů.

Článek

"Chtěla bych mít ňadra a pozadí jako Jennifer," prozradila 36letá Kidmanová v deníku Daily Mail. "Je to ´dělo´, stejně jako Sophia Lorenová, jejíž krásné tělo jsem vždycky obdivovala," dodala herečka.

.: Bujné poprsí a pořádný zadek Jennifer Lopezové by ráda měla i Nicole Kidmanová.

"Ale já mám spíše postavu baletky," postěžovala si Nicole, "opravdu by se mi to (kypré tvary) líbilo, nemám však jejich křivky a plastickou operaci bych nikdy nepodstoupila. Takže se nedá nic dělat," uvedla Kidmanová a dodala, že její postava se za poslední roky vůbec nezměnila. "Nezměnila jsem se. Držím si stále stejnou váhu, jakou jsem měla vždy."

Reklama

Související články

Lopezová si nechala udělat plastiku

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová se dala zkrášlit. Plastičtí chirurgové jí zmenšili rty a zúžili nos. Tvrdí to alespoň webová stránka, která je jakousi...

Nová televizní role Jennifer Lopezové

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová přijala novou roli. Tentokrát však nepůjde o další film či klip, nýbrž o produkci televizního pořadu, který bude moderovat...

Výběr článků

Načítám