Hlavní obsah

Lev vlezl do otevřeného safari busu mezi turisty

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vilnohirsk

V safari parku Taigan na Krymu vlezl do otevřeného vozítka mezi turisty lev, a jednu ze žen začal dokonce olizovat. Park je známý právě tím, že umožňuje návštěvníkům velmi blízké setkání se šelmami. Před osmi týdny ale v tomto areálu jiný lev jednu z turistek napadl, píše server The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lev vlezl k turistům do safari busu, jednu z žen začal olizovatVideo: AP

 
Článek

Majitel parku Oleg Zubkov zastavil safari bus v těsné blízkosti před dvouletým lvem jménem Filya. Zvíře se nejdřív začalo otírat o něj, až řidiče i jeho spolujezdkyni vypudilo z vozu ven. Následně se šelma vrhla mezi turisty a nechala se od nich hladit a drbat.

Zubkov sice návštěvníky upozornil, že kdo si nechce setkání natáčet úplně zblízka, může z vozidla vystoupit. Nikdo ale nechtěl.

Přitom před necelými dvěma měsíci ve stejném parku lev Vitya napadl Olgu Solominovou z Kirova. „Myslela jsem, že mě roztrhá. V okamžiku, kdy se to stalo, jsem se už loučila se životem,“ popsala žena, kterou lev popadl za paži a snažil se ji odtáhnout.

Majitel safari však tvrdí, že napadená byla pod vlivem alkoholu, neuposlechla bezpečnostních instrukcí a drbala lvovi hřívu. Přesto, že se podle Zubkova žena po pár dnech cítila dobře, bude mít incident zřejmě soudní dohru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám