Hlavní obsah

Laďka Něrgešová chápe žárlivost účastníků SuperStar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Podle moderátorky prvních dvou sérií televizní soutěže Česko hledá SuperStar Laďky Něrgešové je pochopitelné, že minulí finalisté žárlí na ty budoucí. Laďka sama si úspěch připravované třetí řady netroufá odhadnout. Tiskové agentuře Korzo však zdůvodnila, proč už se jí nebude účastnit.

Článek

"Co jsem tak sledovala, nejvíc negativní postoj ke třetímu pokračování mají všichni z té první řady, protože oni byli první. Oni měli ten fenomén a vadí jim všechny ostatní věci, ale to je asi pochopitelné. Chápu, že minulým SuperStar vadí budoucí SuperStar, stejně jako oni sami vadili mnohým lidem v šoubyznysu. Takové věci vám asi málokdo řekne, ale tak to prostě je, a myslím, že to je úplně logické," prohlásila otevřeně herečka a moderátorka.

Nova připravuje americký model Superstar 3

O fakt, že ji ve třetím pokračování již neuvidíme, se prý přičinila jak ona sama, tak televize Nova. "Už jsem se na tom nechtěla podílet. Člověk nemůže dělat pořád totéž. A pak dramaturgický záměr třetí řady SuperStar je takový, že chtějí dělat americký model. To znamená mít kluka moderátora. Není to rozhodně tak, že bych o moderování bůhvíjak strašně stála a volala bych do Novy, aby mi to dali. Když je chlap moderátor, hodí to trošku zase něco jiného," míní Něrgešová. "Na druhou stranu ze zahraničního modelu je těžké něco vyvozovat. V cizině byla například vždycky úspěšnější druhá série než první, což se u nás nepotvrdilo," dodala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám