Hlavní obsah

Kylie Minogue zřejmě vybírá svatební róbu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Kylie Minogue opět podpořila zvěsti, že se hodlá vdát za svého přítele Oliviera Martineze - v jeho rodné Paříži byla totiž zpozorována, jak vybírá svatební šaty. A to ještě nedávno 35letá australská zpěvačka a 37letý francouzský herec tvrdili, že se manželskými pouty hned tak spoutat nenechají.

Foto: Magda Doležalová
Článek

Jenže Pařížané načapali Kylii a jejího stylistu Williama Bakera, jak prohlíželi tři a půl hodiny svatební šaty u Chanela, další dvě hodiny pátrali po správném modelu v salonu Balenciaga a ještě dvě hodiny věnovali svatební kolekci Chloe. Jak dopadlo nakupování zajisté náročné zákaznice, agentura WENN neuvádí.

I Martinezův otec už tak trochu naznačil, že svatba popové princezny s jeho synem je na spadnutí. "Olivier konečně našel tu pravou," dal se slyšet. Zpěvaččini přátelé shodně tvrdí, že Kylie s nikým ještě nebyla tak šťastná jako s Olivierem. Poprvé se ti dva setkali v únoru v Los Angeles na večírku po udílení cen Grammy a od té doby jsou stále spolu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám