Hlavní obsah

Kylie Minogue má mizernou paměť

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvačka Kylie Minogue přiznává, že si ze svého dosavadního života prakticky nic nepamatuje. Proto ani nikdy nesepíše autobiografii. Uvedla to v rozhovoru pro britský deník The Daily Star.

Článek

"Nijak mě myšlenka autobiografie nefascinuje. Moc bych čtenáře nepobavila," svěřila se půvabná Australanka.

Memoáry by nezvládla

"Mám naprosto hroznou paměť. Čestně přiznávám, že bych autobiografii nezvládla napsat. Myslím, že bych se snažila ve vzpomínkách napravit všechno, co jsem udělala příšerně a upravit všechny děsné příběhy," uvedla zpěvačka.

"Přinesla bych svým fanouškům nejspíše zkreslenou podobu svého života, což bych nerada," prozradila Kylie, která sice považuje svoji kariéru za vrcholnou, přesto nemá pocit, že by nastala ta pravá chvíle na psaní memoárů.

"Každá holka chce být slavná a obklopovat se pozlátky. Jednou ale přijdete do určitého věku, kdy už máte všeho dost. V tom okamžiku se velmi brzy ocitnu i já. Autobiografií svoji kariéru ale rozhodně nezakončím," ubezpečila Minogue.  

Sní o klidu

Kylie přiznala, že občas sní o chvíli, kdy ze sebe shodí make-up, zmizí ze showbyznysu a bude si užívat klidu.

"Někdy je úžasné shodit make-up, odložit podpatky, ostříhat si vlasy, navlíknout džíny a jen se tak flákat. Pak se vám ale zasteskne po showbyznysu a chcete urychleně zpátky," popsala své rozpolcené stavy.

Reklama

Související články

Kylie Minogue není schopna se sama najíst

Dost již bylo napsáno o hvězdných manýrech, přesto si hollywoodské star neustále vymýšlejí další perličky, aby bylo čemu se podivovat. Rozpustilá Kylie Minogue...

Kylie Minogue - bohyně homosexuálů

Ačkoli nenechává popová hvězda s nejkrásnějším pozadím Kylie Minogue žádného muže chladným, přesto je bohyní zvláště ve světě gayů. Svůj status ikony...

Výběr článků

Načítám