Hlavní obsah

Koza vlezla do policejního auta, sežrala dokumenty a potrkala policistku

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté se během výkonu své práce setkají s různými výtržníky a jsou svědky opravdu zvláštních událostí. Policistka z amerického státu Georgie se například dostala do křížku s výtržníkem, který nejen snědl její úřední dokumenty, ale ještě ji potrkal.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Koza vlezla do policejního auta, snědla papíry a potrkala policistkuVideo: Reuters

 
Článek

Policistka z okresu Douglas v Georgii doručovala zrovna soudní obsílky. Dveře od svého vozu nechala otevřené a v tu chvíli se jí do vozidla vkradla koza. Nezvaná výtržnice se usadila na předním sedadle a okamžitě se pustila do žvýkání úředních dokumentů, které ležely na sedadle spolujezdce.

Policista se zasekl v poutech, zasahovali hasiči

Koktejl

Ze záznamů na kameře umístěné na těle policistky je vidět, že ji situace zaskočila. Pokusila se kozu z auta vylákat. Nakonec pasažéra z vozidla vyhodila. Tím ale příběh zdaleka nekončí.

Koza si totiž ze zástupkyně zákona těžkou hlavu nedělala a okamžitě ji potrkala. Policistka, kterou srazila na zem, vyvázla z incidentu bez zranění. Koze její neúcta k právu a pořádku protentokrát prošla a nebyly proti ní učiněny žádné právní kroky.

Pan Mayhem. Kozel na paddleboardu sjíždí řeku Boise v Idahu

Koktejl

„Na konci dne jsme se u toho všichni zasmáli, a doufáme, že i vy,“ vyjádřila se pro agenturu Reuters kancelář šerifa z okresu Douglas.

Reklama

Výběr článků

Načítám