Hlavní obsah

Pan Mayhem. Kozel na paddleboardu sjíždí řeku Boise v Idahu

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak schválně, viděli jste už někdy kozla na paddleboardu? Pokud ne, seznamte se s Američankou Alyssou Kelleyovou, která svého mazlíčka bere všude s sebou. Pan Mayhem tak na prkně brázdí vody řeky Boise v Idahu.

Foto: Profimedia.cz

Nigerijská trpasličí koza je plemeno vyšlechtěné ve Spojených státech, vzniklo kombinací několika západoafrických kozích plemen.

Článek

Potápěčské brýle, záchranná vesta a voda pod kopyty. To není zrovna situace, ve které by se kozy ocitaly dennodenně. Pan Mayhem se alespoň na videu tváří, že mu to žádný problém nedělá.

Kozel si zjevně dovede užívat pozornosti, a to nejen těch, kteří ho vidí naživo, ale i té mediální.

„Zřejmě si myslí, že se z něj stala hvězda,“ dobírá si ho jeho panička Alyssa Kelleyová, rodačka z Boise, pro místní televizi.

Šel zkontrolovat byt po nájemníkovi, překvapil ho krokodýl

Koktejl

Podle ní pětiletý samec trpasličí kozy nigerijské dělá rád cokoliv, co dělá ona. A tak, když se před rokem dala na paddleboarding, bylo jasné, že Pan Mayhem má také nový koníček.

Teď už jen v klidu stojí na zadní části padlleboardu, ale jeho panička přiznává, že začátky tak idylické nebyly. „Několikrát mi na začátku z prkna spadl, ale nezalekl se a teď už je to dobré,“ komentovala Alyssa Kelleyová.

Reklama

Výběr článků

Načítám