Hlavní obsah

Klára Medková bude bydlet bez přítele

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Nájemní smlouva na byt na pražském Barrandově, kterou loňská první vicemiss ČR Klára Medková získala jako jednu z cen v soutěži, končí koncem letošního března, a tak se Klára stěhuje do nového bytu ve Vršovicích, který si již upravuje podle svého.

Foto: archív autorů

Alžběta Josefy a Zdeněk Trs

Článek

"Mám domluvené malíře a příští týden jdeme s přítelem vybírat koberce," těší se dvacetiletá blondýna z Vyškova.

S přítelem, třiadvacetiletým Janem Kmochem, jenž pracuje pro americkou firmu a osobně se zabývá koordinací Klářina stěhování, ovšem v novém bytě zatím žít nebude.

"Nechceme bydlet spolu, protože na to máme ještě dost času. Oba se obáváme, že by na tom náš vztah mohl i ztroskotat," míní Klára Medková.

Má novou postel

Vzhledem k tomu, že její nový byt ve Vršovicích zůstal po předchozím nájemníkovi téměř kompletně zařízený, nebude mít se sháněním nábytku příliš mnoho práce.

"Koupila jsem jen novou postel, protože se mi nechce spát na lůžku po někom cizím. A taky mi tam chybí televizor, takže lituji, že Home Credit nebyl jedním ze sponzorů soutěže miss už loni. Barevný Philips, který od firmy úspěšné dívky letos dostávají, by se mi teď hodil," trochu provokovala generálního ředitele sponzorské firmy Pavla Plachkého, s nímž včera seděla v soutěžní porotě při semifinálovém klání v Olomouci.

Reklama

Související témata:

Související články

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Miss jižní Moravy mluví lépe slovensky

Novopečená Miss jižní Moravy, sedmnáctiletá studentka Denisa Mendrejová, sice bydlí v Bratislavě, ale v případě, že by se umístila v celorepublikovém finále...

Výběr článků

Načítám